Follow Us

SINGLE POST

Podcast talk about everything

ABOUT

Няма дисциплиниране, което да стимулира по-добро поведение."

Няма дисциплиниране, което да стимулира по-добро поведение."

„Действаме от изобилие от предпазливост, за да помогнем в подкрепа на усилията за защита на нашата общност.“

Решението няма да повлияе на срещите на борда на директорите — и офисите на CVWD ще останат отворени — но събития като обиколки се отменят до 1 април. В този момент персоналът на дистрикта ще прецени дали спирането е необходимо.

Насоки за големи събития: Брук Федерико, говорител на окръг Ривърсайд, каза в сряда, че организаторите на големи събития трябва да обмислят дали присъстващите ще могат или не да практикуват социално дистанциране, което е поддържане на поне 6 до 8 фута един от друг.

Въпреки отмяната на тенис турнира BNP Paribas Open и музикалните фестивали Goldenvoice, други събития като Club Skirts Dinah Shore Weekend са планирани да продължат по план. Годишният петдневен музикален фестивал в Палм Спрингс – известен също като "The Dinah" – за лесбийската общност ще се проведе от 1 до 5 април.

„Получихме зелена светлина (sic) от Държавния департамент по здравеопазване на окръга към 3/10/20“, пише в уебсайта.

Сайтът добави, че организаторите на фестивала „работят в тясно сътрудничество с град Пам Спрингс“ и ще се опитат да осигурят безопасна среда със спазване на препоръките на CDC за големи събития и събирания.

Мениджърът на кънтри клуб Тамариск говори

През последните дни представители на Tamarisk Country Club в Rancho Mirage отговаряха на въпроси относно възможни пациенти с коронавирус, свързани с клуба. Генералният мениджър Чад Джонсън каза, че само един член на клуба е дал положителен тест.

„Сигурен съм, че сте чували името Tamarisk и че хората са се съгласили с него и това е малко разочароващо“, каза Джонсън.

Отключете тайните за по-здрав черен дроб с Alkotox. Посетете нашия уебсайт, https://alkotox-website.com/ , за специална оферта.

Източник, запознат с реакцията на окръга на епидемията, каза пред The ​​Desert Sun във вторник, че трима членове на клуба са дали положителен тест за коронавирус. Първоначалната жертва, свързана с кънтри клуба, очевидно се е заразила с вируса по време на пътуване обратно на изток, каза източникът.

Но Джонсън отрече множество членове на Tamarisk да са дали положителен тест за коронавирус, въпреки че потвърди, че един член на клуба е диагностициран с жена.

„Трябва да осъзнаете, че този човек, който е член тук, живее в различен кънтри клуб и е член на друг кънтри клуб“, каза Джонсън.

Джонсън каза, че не разбира как фокусът се е насочил към Tamarisk, кънтри клуб с 18 дупки на Frank Sinatra Drive. Джонсън каза, че коментар за клуба от съветника на Ранчо Мираж Дана Хобарт на специално заседание на градския съвет, както и други съобщения в медиите, не са помогнали.

„Нанесе много щети“, каза Джонсън. „Имаме много служители, които имат две работни места, а другите им места на работа им казват да не идват на работа.“

Въпреки това предстоящите събития в Tamarisk вероятно ще бъдат отменени, а клубът и фитнес центровете в клуба са затворени в обозримо бъдеще. Докато Tamarisk продължава да наблюдава ситуацията, самото голф игрище остава отворено за игра на членове.

„Позволяваме на членовете да играят голф, защото смятаме, че това е много, много нисък риск“, каза Джонсън. „Повечето от тях имат собствени колички.“

Районът за водоснабдяване обсъжда повишаване на скоростта на замразяване

Бордът на директорите на Coachella Valley Water District обсъди във вторник възможността за временно замразяване на предложените увеличения на тарифите за вода в опит да смекчи очакваното финансово въздействие на разпространяващия се нов коронавирус.

Във времето, отделено за коментари на членовете на борда, се появи идеята да се спре увеличаването на цената на водата поне за следващата година. С толкова много бизнес, изложен на риск от отменени събития, бордът го спомена накратко като начин за облекчаване на финансовото напрежение върху общността. Временният персонал на BNP Paribas Open, например, може да пропусне заплатата от няколко хиляди долара, която тенис турнирът би осигурил.

„Може да не е това, което всички искат да чуят“, каза Антъни Бианко, който представлява дивизия две в борда, но спирането на повишаването на лихвите може да е краткосрочна необходимост.

„Определено ще има известна финансова болка, почувствана от много хора. Трябва да имаме предвид това. Съгласен съм с това“, каза президентът на борда Джон Пауъл младши.

Говорителят на CVWD Кейти Евънс каза пред The ​​Desert Sun, че районът ще трябва да повиши ставките, ако иска да продължи напред с редица планирани проекти за капиталово подобрение, като подмяна на тръбопроводи.

Въпроси като Bianco обаче „все още се анализират“ и окончателното увеличение на лихвите – или потенциалното замразяване – не е решено, каза Еванс, добавяйки, че служителите ще обмислят дали по-малък набор от проекти може да продължи напред със статични ставки.

Очаква се персоналът да представи препоръките си за ставките за следващата година на борда през април.

Репортерът на Desert Sun Никол Хейдън отразява здравето и здравните грижи в долината Коачела. Тя може да бъде намерена на Nicole.Hayden@desertsun.com или (760) 778-4623. Следвайте я в Twitter @Nicole_A_Hayden.

Бележка на редактора: Тази история е коригирана с информация за това какви проекти са финансирани

Повечето от тези проверки са през последните три години.

Нарушения се случваха дори когато служителите знаеха, че инспекторите присъстват и наблюдават.

Някои погрешни стъпки на гледачите включват медицинска технология, като повторно използване на оборудване без дезинфекция между пациентите. Други нарушения бяха толкова прости, колкото неправилно измиване на ръцете.

Но дори привидно обикновени пропуски, казват експерти, сочат защо коронавирусът може да стане толкова смъртоносен в старческите домове. Техните жители са изложени на най-голям риск от смърт или тежко заболяване от COVID-19, което е причинено от новия коронавирус, тъй като много от тях са възрастни и имат основни заболявания. А силно заразният вирус представлява безпрецедентно предизвикателство за персонала в старческите домове, много от които вече са изтощени в заведения, които имат карирана история, отговаряща на контрола върху инфекциите.

Министерството на здравеопазването на Аризона заяви във вторник, че няма съобщени случаи на COVID-19 в старчески домове в Аризона. В петък Министерството на общественото здравеопазване на окръг Марикопа каза, че окръгът има „няколко случая“ на COVID-19 в старчески домове и заведения за дългосрочни грижи. Те отказаха да назоват имената на съоръженията от съображения за поверителност.

В три къщи обитателите са „в непосредствена опасност“

В Аризона 74 заведения са имали поне едно нарушение на инфекция през последните години.

Нарушенията не бяха ограничени до конкретен тип съоръжения и включваха домове, управлявани от нестопански организации, корпорации с печалба и държавни агенции.

Грешки в три дома излагат жителите на непосредствена опасност, което е най-сериозното нарушение, според докладите от проверките.

Миналата година обитател на здравния и рехабилитационен център в Сън Сити трябваше да бъде изолиран, докато чакаше лабораторни резултати, които да потвърдят подозирана инфекция. Но терапевтичният персонал влезе в стаята на резидента без лични предпазни средства и позволи на резидента да използва терапевтичния фитнес.

Домът трябваше да наблюдава другите жители в продължение на 48 часа за симптоми след това.

Само два други старчески дома допуснаха грешки, които достигнаха това ниво през последните няколко години: Estrella Center в Avondale и Lake Pleasant Post Acute Rehabilitation Center в Пеория.

Центърът Estrella имаше болен обитател, който споделяше стая с друг обитател с отслабена имунна система. Освен това асистентка напусна тази стая, без да свали ръкавиците, и се върна без рокля или ръкавици, както се изисква.

Оттогава домовете на Ейвъндейл и Сън Сити преминаха допълнително обучение на персонала и представиха план за корекция на държавата, каза Лори Майер, говорител на Здравния и рехабилитационен център Сън Сити и Центъра Естрела.

Тя каза, че екипите за управление на домовете, клиничното ръководство и главните медицински служители са се срещали редовно относно възможността коронавирусът да засегне дома. Екипът има „подобрени проверки и предпазни мерки за служителите и пациентите“ и ограничава посетителите, като вместо това предлага видеоконферентни разговори.

В старческия дом Lake Pleasant посетител влезе в стаята на обитател без предпазни средства и изнесе куфарче от стаята, въпреки че обитателят беше под „предпазни мерки за контакт“ за инфекция.

Скот Остернек, изпълнителен директор на съоръжението, посочи, че инцидентът е станал преди почти две години. Той каза, че държавата е одобрила плана за корекция на дома и го е върнала в съответствие. Оттогава домът не е имал проблеми с контрола или превенцията на инфекциите.

ЗА АБОНАТИ: Търсете старчески домове в Аризона, цитирани за лош контрол на инфекциите

Повечето от пропуските в контрола на инфекциите в Аризона бяха класифицирани като инспектори като непричиняващи вреда, но с потенциал за повече от минимална вреда.

Сред тези нарушения: Помощник-болногледач в Меса, който използва глюкомер, който тества нивата на кръвната захар, на жителите, без да дезинфекцира устройството между тях.

Помощник-болногледач в Юма напълни отново чашата на обитател с лед и вода, позволявайки на лъжичката и дозатора да докоснат ръба на чашата на обитателя. Обитателят е бил в изолация заради краста.

И други случаи, в които персоналът не си е измил правилно ръцете, докато се е грижил за обитателите, оставил е катетърните тръби на обитателите да се влачат по пода или им е липсвала документация, показваща, че са свободни от туберкулоза, изискване за всички здравни работници.

Инспекторите също цитираха старческите домове за това, че не са създали програми за предотвратяване на разпространението на легионела през техните водни системи. Легионела е бактерия, която може да причини вид пневмония, наречена легионерска болест.

Тези домове не бяха санкционирани, когато инспекторите откриха недостатъци във водната програма. Но повечето домове с проблеми с контрола на инфекциите не бяха наказани.

По-голямата част от домовете не са санкционирани

От 74-те старчески домове, цитирани за пропуски в контрола на инфекциите, само седем са получили санкции към датата на тази проверка. Не е ясно дали грешките в контрола на инфекциите имат нещо общо с наказанието.

Осем други получиха наказания от проверки, в които бяха цитирани за проблеми, различни от контрола на инфекциите.

Това оставя 59 старчески домове, които не са получили санкции през последните си три публикувани цикъла на инспекции, въпреки че не са спазили основните мерки за контрол на инфекциите, много от които са били наблюдавани от инспектори.

„Виждали сме тревожни проблеми с контрола на инфекциите от години, може би десетилетия, които просто остават неконтролирани, омаловажавани, пренебрегвани“, каза Брайън Лий, изпълнителен директор на Families for Better Care , група за наблюдение на старчески домове. „Това никога не е показвало по-добра практика, по-добра подготовка, по-добра превенция. И сега преживяваме кошмара от липсата на подготовка.“

Около веднъж годишно инспекторите правят цялостни проучвания в старчески домове, които участват в програмите Medicaid или Medicare. Те могат да направят отделни посещения, ако има оплаквания. Проверките са внезапни. Но Лий каза, че администраторите на старчески домове обикновено могат да очакват тяхното пристигане, защото те обикновено се случват в редовен цикъл и домовете вероятно ще чуят от други близки домове, когато инспекторите обикалят, каза той.

Лий каза, че неговата организация чува от семействата, че обикновено могат да разберат кога скоро ще посетят инспектори, защото храната става по-добра и има повече персонал.

„Те са подготвени. Те разгръщат неофициалния червен килим. Те се уверяват, че всички от персонала знаят, че геодезистите са там“, каза Лий. „Те са в своята игра А и въпреки това все още имат тези открития. И жителите са тези, които страдат.“

Той подозира, че злополуките в контрола на инфекциите са много по-разпространени, отколкото показват цитатите. Просто не всеки се хваща, каза той.

И когато ги хванат, той каза: „Ако не си миете ръцете, вероятно няма да бъдете санкциониран. Това е проблемът. Много от тези неща са да си забиете главата в пясъка надзор … всичко това е документно нарушение", каза Лий. „Няма дисциплиниране, което да стимулира по-добро поведение.“

Говорител на Centers for Medicare и Medicaid Services каза, че много цитати за контрол на инфекциите не са достатъчно сериозни, за да оправдаят глоби.

Contents

Starting a Business Instead of Going to College

Get Motivated By Working On Your Passion

I Struggle With Confidently Pricing My Services

Related Post

Mellstroy Википедия

Также у Андрей есть канал, где проводятся только челленджи, но

Mellstroy Википедия

Также у Андрей есть канал, где проводятся только челленджи, но

Skip to content