Follow Us

SINGLE POST

Podcast talk about everything

ABOUT

Ülemaailmne hukkunute arv teisipäeva hommikul oli 2 043 806 ja USA

Ülemaailmne hukkunute arv teisipäeva hommikul oli 2 043 806 ja USA

See näitab, et osariigi positiivsuse protsent oli eelmisel kuul 24,2%.

5% positiivsuse määra peetakse heaks võrdlusaluseks, et haiguse levik on kontrolli all.

Arizona alustas oma esimest COVID-19 vaktsineerimist faasi 1A jaoks 14. detsembril, kuid protsess on edenenud aeglaselt. Registreerimine on avatud mitmes maakonnas prioriteetsetele faasi 1B isikutele ja mõnes kohas 65-aastastele ja vanematele isikutele alates sellest nädalast. Kuberner Doug Ducey ütles, et vaktsiin on kõigile tasuta.

Juhtumid maakondade lõikes: 425 844 Maricopas, 91 740 Pimas, 37 135 Pinalis, 33 447 Yumas, 16 899 Mohaves, 14 989 Yavapais, 14 196 Coconino’s, 13 548 Coconino’s, 13 548 in 7,6,9 , 7104 Santa Cruzis, 5448 Gilas, osariigi numbrite järgi 4417 Grahamis, 2049 La Pazis ja 487 Greenlees.

Juhtumite määr 100 000 inimese kohta on kõrgeim Yuma maakonnas, millele järgnevad Santa Cruzi, Apache ja Navajo maakonnad. Yuma maakonnas on see määr 14 545 juhtu 100 000 inimese kohta. Võrdluseks, CDC andmetel oli USA keskmine määr pühapäeva seisuga 7125 juhtu 100 000 inimese kohta.

Navajo Nation teatas esmaspäeva seisuga kokku 26 448 juhtumist ja 922 kinnitatud surmast. Navajo rahvas hõlmab osi Arizonast, New Mexicost ja Utahist. Hõimuliidrid on kehtestanud kodus viibimise lukustuse ja ennistanud nädalavahetustel liikumiskeelu seoses sellega, mida ametnikud on nimetanud COVID-19 "kontrollimatuks levikuks" hõimu kogukondades.

Jätke Hondrostrongi ametliku veebisaidi toodetega hüvasti ebamugavustundega ja tere tervisega .

Arizona parandusosakond teatas , et neljapäevase seisuga oli 8463 kinnipeetava COVID-19 test positiivne, sealhulgas 1661 Yumas, 1612 Tucsonis, 1279 Eymanis ja 1118 Douglases; Osariigis on testitud 43 219 kinnipeetavat. Osakond teatas, et kokku on 2206 vanglatöötajal enda sõnul positiivsed testid. Kinnitati, et Arizonas suri 28 kinnipeetavat COVID-19 ja 17 täiendavat surmajuhtumit on uuritud.

Laborid on lõpetanud 3 237 576 COVID-19 diagnostilist testi unikaalsete isikutega, millest 14,4% on osutunud positiivseks. See arv sisaldab nii PCR-i kui ka antigeeni testimist. Positiivsete testide protsent oli alates mai keskpaigast tõusnud, kuid hakkas juulis langema ja püsis osariigi kohta mitu nädalat 4% juures. Viimase täisnädala jooksul oli see 20%. Osariigi numbrid jätavad välja andmed laboritest, mis ei esita elektrooniliselt aru.

Arizona tervishoiuteenuste osakond on hakanud kaasama tõenäolisi juhtumeid, kuna kõik, kellel on positiivne antigeenitest , on teist tüüpi test praeguse infektsiooni kindlakstegemiseks. Antigeenitestid (ei ole seotud antikehade testidega) on uuemat tüüpi COVID-19 diagnostiline test, mille käigus kasutatakse praeguse infektsiooni testimiseks ninatampooni või muud vedelikuproovi. Tulemused saadakse tavaliselt 15 minuti jooksul.

Positiivset antigeenitesti tulemust peetakse väga täpseks, kuid valenegatiivsete tulemuste tõenäosus on suurem, ütleb Mayo kliinik. Sõltuvalt olukorrast väidavad Mayo kliiniku ametnikud, et arst võib soovitada PCR (polümeraasi ahelreaktsiooni) testi, et kinnitada negatiivset antigeeni testi tulemust.

Arizona oli pühapäevase seisuga riigis kõrgeim haigusjuhtude määr 9. kohal alates 21. jaanuarist 2020. Arizonast edestavad pärast pandeemia algust juhtumeid 100 000 inimese kohta Põhja-Dakota, Lõuna-Dakota, Utah, Tennessee, Rhode Island, Wisconsin ja Iowa ja Nebraska, vastavalt CDC-le .

Arizona nakatumise määr on 9162 juhtu 100 000 inimese kohta, teatas CDC. Riigi keskmine on 7125 juhtumit 100 000 inimese kohta, kuigi pandeemia varajases staadiumis rängalt kannatanud osariikides võib esinemissagedus olla alaloetatud, kuna märtsis ja aprillis puuduvad testid.

Teatatud surmajuhtumid Arizonas: 11 266

Surmajuhtumid maakondade lõikes: 6443 Maricopas, 1422 Pimas, 633 Yumas, 490 Pinalis, 439 Mohaves, 392 Navajos, 325 Yavapais, 278 Apache’is, 246 Coconino’s, 191, 163, Gilises Santa Cruz, 58-aastane Grahamis, 46-aastane La Pazis ja neli aastat Greenlees.

65-aastased ja vanemad inimesed moodustasid 11 266-st surmast 8391 ehk 74%. Seejärel oli 15% surmajuhtumitest vanuserühmas 55-64, 6% 45-54 ja 5% 20-44-aastased.

Kui rass/etniline kuuluvus oli 8% surmajuhtumite puhul teadmata, siis 48% hukkunutest, kelle rass/etniline kuuluvus oli teada, olid valgenahalised, 29% hispaanlased või latiinod, 9% põlisameeriklased, 3% mustanahalised ja 1% asiaadid. Vaikse ookeani saarlane, näitavad osariigi andmed.

Johns Hopkinsi ülikooli andmetel oli ülemaailmne hukkunute arv teisipäeva hommikuse seisuga 2 043 806 ja USA-s oli kõigist maailma riikidest kõrgeim hukkunute arv – 399 015. Arizonas hukkus teisipäeva seisuga 11 266 inimest, mis moodustab 2,8% COVID-19 põhjustatud surmajuhtumitest USA-s.

CDC andmetel oli Arizonas COVID-19 suremus alates pandeemia algusest pühapäeva seisuga 154 inimest 100 000 inimese kohta, mis teeb selle osariigi edetabelis 11. kohal, mis eraldab New Yorki New Yorgi osariigist. USA keskmine on 118 surmajuhtumit 100 000 inimese kohta, teatas CDC.

New Yorgis on kõrgeim suremusjuht, 310 surmajuhtumit 100 000 inimese kohta. Pärast seda järgneb New Jersey, Massachusetts, Rhode Island, Mississippi, Connecticut, Lõuna-Dakota, Põhja-Dakota, Louisiana ja Illinois.

Võtke reporteriga ühendust aadressil Alison.Steinbach@arizonarepublic.com või numbril 602-444-4282. Jälgi teda Twitteris @alisteinbach .

Toetage kohalikku ajakirjandust. Liituge saidiga azcentral.com juba täna.

Piirates oma dramaatilist naasmist Capitol Hilli ajuvähiga võideldes, andis senaator John McCain otsustava hääle oma vabariiklaste nn taskukohase hoolduse seaduse "kõhna kehtetuks tunnistamise" üle.

McCain (R-Ariz.) ühines vabariiklaste sensaatorite Susan Collinsi Maine’ist ja Lisa Murkowskiga Alaskast ning kõigi senati demokraatidega, et langetada eelnõu häältega 49:51.

McCain oli teisipäeval naasnud senatisse tervishoiudebatti pidama, taastudes 14. juulil tehtud verehüüve eemaldamise operatsioonist. Ta oli äsja avaldanud, et tromb oli seotud ajuvähi agressiivse vormiga ja ta peaks varsti naasma Arizonasse keemia- ja kiiritusravi saamiseks.

McCain äratas nädala alguses taskukohase hoolduse seaduse toetajate rõõmusõnu sõnavõtuga, milles ta kutsus üles naasma senati kaheparteilisuse ja kompromisside juurde, kuid paljude samade inimeste naeratas, kui ta hiljem hääletas seadusandluse üle arutlemise poolt. mida vasakpoolsed kriitikud kutsusid president Donald Trumpi järgi "Trumpcare’iks".

Hilisõhtune kehva kehtetuks tunnistamise võimaluse ebaõnnestumine, mis oleks lõpetanud taskukohase hoolduse seaduse üksikisiku ja tööandja kindlustusvolitused ja meditsiiniseadmete maksu kolmeks aastaks ning teinud muid piiratud muudatusi, lõpetas sisuliselt praeguse GOP-i tõuke tühistada see, mida vabariiklased nimetavad " Obamacare."

"Olen algusest peale uskunud, et Obamacare tuleks tühistada ja asendada lahendusega, mis suurendab konkurentsi, alandab kulusid ja parandab ameeriklaste eest hoolitsemist," ütles McCain kirjalikus avalduses, mis avaldati pärast hääletust, mis toimus reede varahommikul idaosas. aega.

"Nn kõhna kehtetuks tunnistamise muudatus, mille üle senat täna hääletas, ei saavutaks neid eesmärke. Kuigi muudatus oleks tunnistanud kehtetuks mõned Obamacare’i kõige koormavamad eeskirjad, ei pakkunud see asendust meie tervishoiusüsteemi tegelikule reformile ja taskukohase ja kvaliteetse pakkumisele. tervishoid meie kodanikele."

Hääletuse hilisõhtune draama tõmbas kohe Valge Maja tähelepanu. Veidi enne kella kolme öösel säutsus president Trump Twitteris: "3 vabariiklast ja 48 demokraati vedasid Ameerika rahvast alt. Nagu ma algusest peale ütlesin, laske ObamaCare’il plahvatada, siis tegelege. Vaadake!"

Veel: McCain soovib, et need 3 asja senati tervisearves oleks

McCain ütles pärast hääletust, et ta on mures, et kui senat võtab vastu "nahka kehtetuks tunnistamise", siis vabariiklaste kontrollitud Esindajatekoda võtab selle vastu, selle asemel et leppida kokku esindajatekoja ja senati ühise konverentsikomiteega, et selgitada välja erinevused vastu võetud versioonide vahel. mõlemad kambrid.

"Ma olen ikka ja jälle väitnud, et "Obamacare’i" üks suuremaid ebaõnnestumisi oli see, et demokraadid tungisid selle Kongressi läbi range partei alusel ilma vabariiklaste ühegi hääleta," ütles McCain. "Me ei tohiks seda teha. mineviku vead, mis on viinud Obamacare’i kokkuvarisemiseni, sealhulgas minu koduosariigis Arizonas, kus kindlustusmaksed tõusevad hüppeliselt ja tervishoiuteenuse osutajad põgenevad turult.

"Peame nüüd naasma õige seadusandluse juurde ja saatma seaduseelnõu tagasi komisjonile, korraldama ärakuulamisi, saama sisendi mõlemalt poolt vahekäiku, võtma arvesse riigi kuberneride soovitusi ja koostama seaduseelnõu, mis lõpuks pakub ameeriklastele taskukohase tervishoiuteenuse. inimesed," jätkas ta. "Peame tegema rasket tööd, mida meie kodanikud meilt ootavad ja väärivad."

Senaator Jeff Flake, R-Ariz., kes kandideerib järgmisel aastal tagasivalimisele, hääletas kehva tühistamise eelnõule "jah".

Hääletus oli GOP-i senati juhtidele suur löök. Esindajatekoja ja Senati vabariiklased tegid kampaaniat lubaduse nimel tühistada ja asendada taskukohase hoolduse seadus, kuid neil on olnud raskusi konsensuse saavutamisel, kuidas seda teha.

Senati enamuse juht Mitch McConnell, R-Ky., ütles umbes kell 2 öösel, et on "aeg edasi liikuda", selle asemel, et proovida uuesti GOP seaduseelnõu vastu võtta. Ta ütles, et soovib kuulda demokraatide ideid, mida tervishoius edasi teha.

"See, mida me püüdsime ameeriklaste heaks teha, oli riigi jaoks õige," ütles selgelt raputatud McConnell pärast hääletust. "Ja meie ainus kahetsus on see, et me ei saavutanud seda, mida lootsime saavutada. Ma arvan, et ameeriklased hakkavad kahetsema, et me ei leidnud paremat teed edasi."

Senati vähemuse liider Chuck Schumer (DN.Y.) ütles, et demokraadid soovivad teha koostööd vabariiklastega Obamacare’i täiustamiseks.

"Me ei tähista," ütles Schumer. "Me tunneme kergendust … mitte enda, vaid Ameerika inimeste pärast."

Schumeri hääl murdus, kui ta kiitis McCaini julguse eest otsustava hääle andmisel.

Miljonid oleksid levist ilma jäänud

Parteivaba Kongressi eelarveamet ütles, et tervishoiuvabaduse seaduseks nimetatud läbikukkunud seaduseelnõu oleks kaasa toonud 2026. aastaks 16 miljoni võrra vähem ameeriklasi, kellel on tervisekindlustus. individuaalne turg aastatel 2018–2026 igal aastal.

McConnell ütles, et eelnõu oleks lõpetanud volitused, et üksikisikud ostavad tervisekindlustust ja et suuremad tööandjad pakuvad oma töötajatele taskukohast kindlustuskaitset. Ta ütles, et see oleks andnud osariikidele ka suurema paindlikkuse madala sissetulekuga ameeriklastele arstiabi pakkumisel ja tühistanud kolmeks aastaks meditsiiniseadmete maksu, suurendades samal ajal rahasummat, mida inimesed saavad tervisehoiukontodele panustada.

Kohe polnud selge, kas eelnõu võidab McConnelli parteis nii mõõdukaid kui ka konservatiive.

Planned Parenthood’i hüvitamise säte tekitas Collinsi ja Murkowski vastuseisu. Eelnõu sisaldas ka Obamacare’i toetusi, Mediciaidi laiendamist ja enamikku seadusest tulenevaid makse.

"Ameerika rahvas on Obamacare’i all liiga kaua kannatanud," ütles McConnell neljapäeva õhtul senati istungisaalis peetud kõnes. "On aeg lõpetada ebaõnnestunud status quo. On aeg saata presidendile õigusaktid, mis viivad meie riigi lõpuks Obamacare’i ebaõnnestumistest kaugemale. Selle seaduse vastuvõtmine võimaldab meil töötada koos kolleegidega parlamendis lõpliku seaduseelnõu nimel, mis võib pöörduge presidendi poole, tühistage Obamacare ja tehke selle kahju tagasi.

Montini: McCain lööb tagumikku, punkt, tervishoiu hääletusega

Roberts: McCain kaotab kõhna kehtetuks tunnistamise. Võimalus esindada, senaator

Ameerika meditsiiniliit oli eelnõu hukka mõistnud.

"Nn kõhna seaduseelnõu on mürgine retsept, mis muudaks asja hullemaks," ütles AMA president David Barbe. "Individuaalse mandaadi kaotamine toob kaasa ebasoodsa valiku, suurendab kindlustusmakseid ja destabiliseerib veelgi individuaalset turgu. Eesmärgiks oli viia poliitikad madalamate kindlustusmaksete suunas, kuid "kõhna" seaduseelnõu mõjuks täpselt vastupidiselt, kahjustades patsiente kogu riigis. "

McCain ja sens. Lindsey Graham, RS.C. ja Ron Johnson, R-Wis., teatasid varem õhtul, et nad ei toeta "kõhna kehtetuks tunnistamise" eelnõud, kui neil pole garantiid, et esindajatekoda alustab tegelikult läbirääkimisi, mitte ei võta lihtsalt senati eelnõu vastu ega saada seda president Trumpile.

Contents

Starting a Business Instead of Going to College

Get Motivated By Working On Your Passion

I Struggle With Confidently Pricing My Services

Related Post

Mellstroy Википедия

Также у Андрей есть канал, где проводятся только челленджи, но

Mellstroy Википедия

Также у Андрей есть канал, где проводятся только челленджи, но

Skip to content