Follow Us

SINGLE POST

Podcast talk about everything

ABOUT

Grote lul in de professionals voor mannen en tegen een grote penis – seks.

Toen ik seks had met een andere man na een aangename relatie met de eigenaar van een gemiddelde penis in elk gevoel, ervoer ik twee gevoelens: in het emotionele plan – verrassing, in fysieke pijn. Alles van viagra, koop het feit dat de grootte van mijn nieuw gekozen waardigheid het nummer 20 cm overschreed. Geen enkele spraak kan op zijn minst enige voldoening inhouden. Later vertelde deze man me over zijn problemen. Het blijkt dat ik niet het eerste meisje ben waar ze aan lijdt fiasco. De meeste vrouwen stoppen met communiceren met hem na de eerste nacht.

Afmetingen van de meeste leden in de geïnitieerde staat van vertegenwoordigers van de Europese verdeelde racenak tussen 15 en 18 centimeter. Bijgevolg, als een persoon een lid heeft in een vaste staat voor meer dan 18 cm, is dit consistent met dergelijke. Volgens strikte gegevens was het grootste lid ter wereld 32 cm lang, volgens onofficiële – 45 cm.

Vaak psychologische problemen met betrekking tot seks. Het is niet waar dat wanneer hij groot is, jonge dames voor uw eigenaar houdt. En het is ook niet waar dat er een groot lid is en onthult. Hoewel het mogelijk is dat een dergelijke tentoonstelling soms wordt gevonden en gewoon bewijs van de psychologische problemen.

Wat te doen met een man met een heel groot lid? Het belangrijkste is om het als een gegeven te accepteren. Deze aard wordt gegeven, uitgedaagde zonde. En natuurlijk moet je er niet alleen mee leven, maar geniet je er ook van. Dus bespioneer geen ascese, maar probeer je seksleven te vestigen met het andere geslacht.

Inderdaad, niet elke vrouw is in staat om grote waardigheid te waarderen (sorry voor tautologie). Vooral als het betrekking heeft op miniatuurmeisjes met een smalle vagina. Maar toch vrouwen die graag uw rijkdom in een lening nemen. Dit:

  • Meisjes met een ruime vagina. Er zijn vagina waarin normale heren bedreigen. Zoals ze zeggen, elke moer is zijn eigen schroef;
  • Vrouwen die bevallen en meer dan eens. Na de geboorte is de vagina enigszins uitgerekt;
  • Belaubebee -liefhebbers en meer;
  • Patiënt en begrip. Als het meisje voldoende tact en adel is om je niet te verlaten, zodra het ongemak aanvoelt, zal ze met zo’n partner samen een normaal seksleven kunnen vestigen.

En nu een paar tips, zoals het archieflichaam, het plezier van het meisje en niet komen.

Sommige. Voordat u een seksuele handeling begint, legt u uw keuzes in algemene woorden uit, de essentie van het probleem om haar tijd te geven om zich op zijn minst prostaatmassage.com moreel voor te bereiden. Niet elke dame werd gewend om verrassingen in bed. Uw partner heeft het recht om van tevoren te weten waarmee hij moet worden geconfronteerd.

2. Er wordt veel aandacht besteed aan de kleuterschool. Je moet proberen je partner zoveel mogelijk aan te passen, ontspannen, opgewonden raken. De vaginale wanden zijn flexibel en kunnen zich uitrekken wanneer ze opgewonden zijn. Gemiddeld kan 90% van de excitatie rekening houden met een vaste Duitse termijn van 22 cm lang en 19 cm lang! Gewoon een beetje geduld, strelen en tederheid.

3. Gebruik het vet in de eerste fase. Presteren in de meest nauwkeurige, traag.

4. Gebruik speciale sproeiers die de diepte van de penetratie verminderen. Ze worden verkocht in sekswinkels. De smeermiddelen en sproeiers voorkomen vaginale verwondingen, die vaak ontstaan ​​als gevolg van onvoorbereide stoom.

5. Gebruik een pose waarin de partner het meest comfortabel zal zijn. De meest acceptabele look in uw bedrijf zal klassiek zijn "missionaris" Of "Rijder".

6. Probeer zo passief mogelijk te zijn. Na een storing kun je jezelf geven en je partner pijn doen. Laat haar een vrijheid zijn om te handelen. Kiest het juiste ritme en diepte.

Starting a Business Instead of Going to College

Get Motivated By Working On Your Passion

I Struggle With Confidently Pricing My Services

Related Post

Skip to content